Parkeerplaats belijning

Parkeerplaats belijning is van groot belang voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte. Een goede belijning zorgt voor een nette opstelling van de auto’s waardoor er meer auto’s op het terrein passen. Geerdink Markeringen B.V. levert hoogwaardige parkeerplaats belijning volgens de laatste Europese duurzaamheidsrichtlijnen. Wij zijn in staat om zowel bestaande parkeerplaatsen te vernieuwen als ook het aanbrengen van nieuwe belijning op een nieuwe parkeerplaatsen.

 

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé specialist in parkeerplaats belijning van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van parkeerplaats belijning
  • Doen wij meer dan alleen parkeerplaatsen zoals kleurrijke sport en spel omgevingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van de parkeerplaats belijning

Bij het aanbrengen van belijning op een parkeerplaats houden wij rekening met verschillende factoren. Het begint al bij het verschil tussen een parkeerplaats buiten of een parkeergarage. Dit bepaalt de keuze voor het te gebruiken materiaal door het verschil in belasting. De inschatting van de belasting is ook afhankelijk van het type voertuig dat op de parkeerplaats rijdt, een vrachtwagen zorgt duidelijk voor een grotere belasting dan een personenauto. Naast de belijning kunnen wij ook de volledige coating van de vloeren in de parkeergarage verzorgen.

Toepassingen van parkeerplaats belijning

De meest simpele vorm van parkeerplaats belijning is het gebruik van witte lijnen waarmee de parkeervakken worden aangegeven. Daarnaast is het mogelijk om door verschillend kleur gebruik onderscheid te maken voor verschillende voertuigen, zoals vaak een wit logo met blauwe achtergrond voor een invalide parkeerplaats of een groen vak voor elektrische voertuigen. In een parkeergarage vallen ook de rij richting pijlen onder de belijning. 

Duurzaamheid bij Geerdink Markeringen B.V.

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen te vermijden. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen.

Veiligheid door parkeerplaats belijning

Parkeerplaats belijning zorgt niet alleen voor het overzichtelijk parkeren van auto’s maar verhoogd ook de veiligheid van alle weggebruikers op het terrein. Door het aanbrengen van een duidelijk voetpad in een parkeergarage kunnen voetgangers veilig door de garage verplaatsen. Bij een parkeerplaats buiten is er vaak sprake van een combinatie van verschillende weggebruikers. Zoals bijvoorbeeld bij de supermarkt waar auto’s, fietsers en voetgangers over hetzelfde terrein aankomen. Door een duidelijke belijning en verschillend keur gebruik kunnen al deze verkeersstromen veilig over de parkeerplaats bewegen.