Parkeerplaats belijning

Parkeerplaats belijning is van groot belang voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte. Een goede belijning zorgt voor een nette opstelling van de auto’s waardoor er meer auto’s op het terrein passen. Geerdink Markeringen B.V. levert hoogwaardige parkeerplaats belijning volgens de laatste Europese duurzaamheidsrichtlijnen. Wij zijn in staat om zowel bestaande parkeerplaatsen te vernieuwen als ook het aanbrengen van nieuwe belijning op nieuwe parkeerplaatsen.

 

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé specialist in parkeerplaats belijning van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van parkeerplaats belijning
  • Belijnen wij meer dan alleen parkeerplaatsen zoals kleurrijke sport en spel omgevingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van parkeerplaats belijning

Bij het aanbrengen van belijning op een parkeerplaats houden wij rekening met verschillende factoren. Het begint al bij het verschil tussen een parkeerplaats in de buitenlucht of in een parkeergarage. De locatie en de omstandigheden bepalen de keuze voor het te gebruiken materiaal, rekening houdend met het verschil in belasting. De inschatting van de belasting is ook afhankelijk van het type voertuig dat op de parkeerplaats rijdt. Een vrachtwagen zorgt duidelijk voor een grotere belasting dan een personenauto. Naast de belijning kunnen wij tevens de volledige coating van de vloeren in de parkeergarage verzorgen.

Toepassingen van parkeerplaats belijning

De simpelste vorm van parkeerplaats belijning is het gebruik van witte lijnen waarmee de parkeervakken worden aangegeven. Daarnaast is het mogelijk om door verschillend kleurgebruik onderscheid te maken tussen verschillende voertuigen, zoals een wit logo met blauwe achtergrond voor een invalide parkeerplaats of een groen vak voor elektrische voertuigen. In een parkeergarage vallen ook de pijlmarkeringen voor de rijrichting onder de belijning.

Parkeerplaats belijning

Duurzaamheid bij Geerdink Markeringen B.V.

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Geleidelijk vernieuwen we ons reguliere wagenpark voor elektrische voertuigen. Tevens vermijden we onnodig gebruik van materialen. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar mogelijk hergebruiken we materialen.

Geerdink Markeringen rijdt groen

Veiligheid door parkeerplaats belijning

Parkeerplaats belijning zorgt niet alleen voor het overzichtelijk parkeren van auto’s, maar verhoogt tevens de veiligheid van alle weggebruikers op het terrein. Door het aanbrengen van een duidelijk voetpad in een parkeergarage kunnen voetgangers zich veilig door de garage verplaatsen. Bij een parkeerplaats buiten is vaak sprake van een combinatie van verschillende weggebruikers. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt waar auto’s, fietsers en voetgangers zich over hetzelfde terrein bewegen. Dankzij het aanbrengen van een duidelijke belijning en verschillend kleurgebruik kunnen al deze verkeersstromen veilig over de parkeerplaats bewegen.

Geerdink Markeringen logo