Wegmarkering

Geerdink Markeringen B.V. belijnt en markeert alle openbare wegen voor weggebruikers door heel Nederland. Hoogwaardige wegmarkering volgens de laatste richtlijnen. Een goede wegmarkering zorgt niet alleen voor de veiligheid van elke weggebruiker maar ook voor efficiënter gebruik van de ruimte. Wegmarkering staat voor alle lijnen (doorgetrokken en onderbroken), pijlen, haaientanden en vormen zoals een fiets die op de weg kunnen worden aangebracht.

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé belijningsspecialist van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van belijning
  • Doen wij meer belijnen dan u denkt: ook voor kleurrijke sport en spel omgevingen

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van de wegmarkeringen

Wij bieden een aantal methoden waarop de gewenste wegmarkeringen kunnen worden aangebracht. De keuze voor het gebruik van een thermoplast, een koudplast, wegenverf, een coating of tape is afhankelijk van het type ondergrond en de verwachte belasting van de markering. Wij maken aan de hand van de situatie een advies over welke methode het beste past bij uw vraag. Alle wegmarkeringen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht, het is ook mogelijk om een combinatie van kleuren te kiezen.

Toepassingen van wegmarkering

Bij wegmarkering wordt al snel gedacht aan de strepen op de weg maar er zijn veel meer toepassingen. Zo doen wij ook de markeringen in parkeergarages en magazijnen. Naast het faciliteren van veiligheid in de openbare ruimte zorgen wij voor extra plezier op het schoolplein door het aanbrengen van kleurrijke belijning en coating om de kinderen uit te blijven dagen.

Openbare wegen3

Thermo DOT wegmarkering

Deze wegmarkering wordt in een druppelvorm op de weg aangebracht in een regelmatig patroon, ter vervanging van de standaard doorgetrokken lijn. Doordat de ondergrond niet volledig is bedekt kan het regenwater beter wegvloeien. In combinatie met de vaak gebruikte reflecterende thermoplast zorgt dit voor een betere nachtzichtbaarheid bij natte weersomstandigheden. Daarnaast is het een duurzame methode omdat er minder materiaal wordt gebruikt.

Thermo DOT wegmarkering

Wegmarkering en duurzaamheid

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen te vermijden. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen.