Wegmarkering

Geerdink Markeringen B.V. belijnt en markeert alle openbare wegen voor weggebruikers door heel Nederland. Onze technische professionals verzorgen hoogwaardige wegmarkering volgens de laatste richtlijnen. Een goede wegmarkering zorgt niet alleen voor de veiligheid van elke weggebruiker, maar ook voor een efficiënter gebruik van de ruimte. Wegmarkering staat voor alle lijnen (doorgetrokken en onderbroken), pijlen, haaientanden en vormen, zoals een fiets die op de weg kan worden aangebracht.

 • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
 • Zijn wij dé belijningsspecialist van Nederland
 • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van wegmarkering
 • Doen wij meer belijningen dan alleen wegmarkeringen: ook voor kleurrijke sport en spel omgevingen

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van wegmarkeringen

Wij bieden een aantal methoden waarop de gewenste wegmarkeringen kunnen worden aangebracht. De keuze voor het gebruik van een thermoplast, een koudplast, wegenverf, een coating of tape is afhankelijk van het type ondergrond en de verwachte belasting van de markering. Aan de hand van de situatie maken wij een advies over welke methode het beste past bij uw vraag. Alle wegmarkeringen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Tevens is het mogelijk om een combinatie van kleuren te kiezen.

Toepassingen van wegmarkering

Bij wegmarkering wordt al snel gedacht aan de strepen op de weg, maar er zijn veel meer toepassingen. Zo doen wij ook de markeringen in parkeergarages en magazijnen. Naast het faciliteren van veiligheid in de openbare ruimte zorgen wij voor extra plezier op het schoolplein door het aanbrengen van kleurrijke belijning en coating om de kinderen uit te blijven dagen. 

De juiste wegmarkering geeft weggebruikers duidelijkheid, zodat men weet wat ze op de weg kunnen verwachten. De belijning op de weg voldoet daarom aan een hoop richtlijnen, zodat het ook op de juiste manier voorspelbaarheid zorgt. Verder kunnen wij, uiteraard met behulp van de juiste markeringen en belijningen, bijzondere zones, zoals schoolzones, aanbrengen op de weg. 

Markeringen verzorgen wij om overzicht te creëren, maar niet alleen op standaard wegen. Denk aan: 

 • Belijningen in magazijnen
 • Wegmarkeringen in en om fabriekshallen
 • Markeringen voor parkeerplaatsen en parkeergarages
 • Winkels, denk aan een route voor een veilige bevoorrading van magazijnen
 • Scholen en schoolpleinen
 • Op vliegvelden en airports
 • Sportvelden en in sportscholen
 • In het verkeer: wegbelijning, maar ook oversteekplaatsen voor voetgangers etc.

Thermo DOT wegmarkering

Deze wegmarkering wordt in een druppelvorm op de weg aangebracht in een regelmatig patroon, ter vervanging van de standaard doorgetrokken lijn. Doordat de ondergrond niet volledig is bedekt, kan het regenwater beter wegvloeien. In combinatie met de vaak gebruikte reflecterende thermoplast zorgt dit voor een betere nachtzichtbaarheid bij natte weersomstandigheden. Daarnaast is het een duurzame methode omdat er minder materiaal wordt gebruikt.

Thermo DOT wegmarkering

Wegmarkering en duurzaamheid

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid en het gebruik van duurzame materialen, zodat onze duidelijke markeringen langdurig zichtbaar blijven. Gaandeweg vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden we onnodig gebruik van materialen. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar mogelijk hergebruiken we materialen.

Wegmarkering

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wegmarkeringen of wenst u een offerte te ontvangen? Vul ons formulier in (bovenaan deze pagina) of bel (074) 2911700 voor meer informatie. Onze vakmensen staan u graag te woord.

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk deze pagina. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Openbare wegen3
Geerdink Markeringen logo