Parkeergarage belijning

Al ruim 30 jaar zijn wij dé specialist in parkeergarage belijning. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Belijning voor parkeergarages moet met uiterste precisie worden aangebracht. Daarvoor kunt u een beroep doen op de expertise van Geerdink Markeringen B.V.. Wij regelen het voor u en werken door heel Nederland.

Wij verstaan ons vak als geen ander. Onder meer belijningen voor parkeergarages, sportvelden, autowegen of bedrijfsterreinen kunt u tot in de puntjes met ons afstemmen. Geerdink Markeringen B.V. is een bedrijf dat het uiterste van zichzelf vergt en de klant continu topkwaliteit biedt. Het aanbrengen van belijning in parkeergarages vraagt om ervaring en expertise.

Geerdink Markeringen is een betrouwbare partner voor het belijnen en markeren van:

Contactformulier

Parkeergarage belijning doen wij in één keer goed

Slechte parkeergarage belijning kan leiden tot verwarring en als er onduidelijkheid ontstaat kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is van belang dit te voorkomen. Zorg voor een situatie waarbij mensen eenvoudig kunnen zien waar ze naartoe moeten. Creëer veiligheid. Vraag daarvoor naar onze specialisten in veiligheid. Correcte en heldere parkeergarage belijning vraagt om 100% vakwerk door Geerdink Markeringen B.V..

Bij het opstellen van een plan houden wij uiteraard rekening met eventuele oversteekplaatsen voor voetgangers en pijlen waarmee de rijrichting wordt aangegeven. Zo kan men zo efficiënt mogelijk door de parkeergarage bewegen, zonder dat er onveilige situaties ontstaan.

In parkeergarages kunt u de volgende markeringen en/of belijningen verwachten: pijlen, lijnen, haaientanden, zebrapaden, symbolen en/of nummeringen. Duidelijke routes en parkeervakken, die kunt u wel aan ons toevertrouwen.

Moeten er parkeerplaatsen voor mindervaliden of speciale parkeervakken voor elektrische auto’s komen? Ook dit kunt u aan onze vakbekwame professionals overlaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor belijning van parkeergarages

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of lees meer over het vakbekwame team van Geerdink Markeringen. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Parkeergarage belijning
Geerdink Markeringen logo