Markeringsbedrijf

Al ruim 30 jaar zijn wij een markeringsbedrijf dat zijn vak tot in de puntjes beheerst. Geerdink Markeringen is hét markeringsbedrijf van Nederland voor duurzame belijning en markeringen.

Dankzij onze ruime ervaring en expertise verstaan wij ons vak als markeringsbedrijf, waarbij korte lijnen de juiste markeren. Wij koesteren het ambacht en hebben hart voor de zaak. Onze medewerkers hebben oog voor detail en komen samen met u tot een concreet markeringsplan. Wij bieden service voor, tijdens en na elke opdracht. Onze aanpak is snel, adequaat en degelijk. 

Geerdink Markeringen als markeringsbedrijf is een betrouwbare partner voor het belijnen en markeren van:

Contactformulier

Markeringsbedrijf: 100% kwaliteit en vakwerk

Naast het leveren van kwaliteit vinden wij het belangrijk om helder en goed te communiceren. Wij schakelen snel, adequaat en communiceren efficiënt, met korte lijnen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en werken volgens de laatste richtlijnen. Door het aanbrengen van belijningen en markeringen kunnen wij veiligheid bieden voor uw personeel, uw klanten en uzelf. Correcte markeringen zorgen niet alleen voor veiligheid, maar ook voor duidelijkheid en overzicht.

Wij leveren 100% vakwerk. Geerdink Markeringen B.V. is een markeringsbedrijf waarop de klanten kunnen bouwen. Afspraak is bij ons afspraak. U weet wat u krijgt als u ons inschakelt voor het aanbrengen van een markering, belijning of coating. Geerdink Markeringen B.V. is snel, adequaat en degelijk.

Toepassingen

Markeringen vinden niet alleen plaats op de weg, maar kunnen in diverse toepassingen het verschil maken. Als ervaren markeringsbedrijf gaan wij vrijwel elke uitdaging aan.

Of het nu om het belijnen van een magazijn of een fabriekshal gaat, het belijnen van een parkeergarage of het aanbrengen van parkeervakken voor elektrische auto’s, bij Geerdink Markeringen B.V. bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét markeringsbedrijf van Nederland waar korte lijnen de juiste markeren, ongeacht om welke toepassing het gaat.

Ook kunt u onze markeringen op diverse schoolpleinen en sportvelden vinden, waardoor we kinderen stimuleren om meer buiten te spelen en te bewegen. In die zin hebben markeringen soms ook een maatschappelijke functie.

Meer weten over ons markeringsbedrijf?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of lees meer over het team van Geerdink Markeringen B.V.. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Markeringsbedrijf
Geerdink Markeringen logo