Magazijn belijning

Magazijn belijning is meer dan alleen het aanbrengen van lijnen in een hal. Het bestaat uit een plan voor het waarborgen van de veiligheid en het optimaal inrichten van het magazijn door de juiste belijning. Geerdink Markeringen B.V. levert hoogwaardige magazijn belijning volgens de laatste Europese richtlijnen. Veilige looproutes en optimale opstelvakken in elk magazijn zorgt voor veiligheid en een fijne werkomgeving voor het personeel. Daarnaast leidt het tot een efficiënter gebruik van de ruimte. Het bestaat uit het volledig of gedeeltelijk inkleuren van vlakken of belijning ten behoeve van alle bewegingen in een hal of magazijn.

 

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé specialist in magazijn belijning van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke belijning in magazijnen
  • Doen wij meer dan magazijnen en grote hallen zoals kleurrijke sport en spel omgevingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van de magazijn belijning

Bij het aanbrengen van belijning in een magazijn houden wij rekening met verschillende factoren. Zo maken we eerst een inschatting met de verwachte belasting door werkverkeer zoals heftrucks, vrachtwagens en andere voertuigen. Daarnaast kijken we naar de het gewenste resultaat. Op basis hiervan wordt het materiaal, aanbreng methode en kleur bepaald. Vaak wordt magazijn belijning uitgevoerd in wit of geel maar elke andere RAL kleur is ook mogelijk. In het uiteindelijke ontwerp nemen wij alle mogelijkheden voor uw magazijn mee voor een zo optimaal gebruik.

Toepassingen van magazijn belijning

Door middel van belijning kan de functie van een bepaald gedeelte van uw magazijn duidelijk worden aangegeven. Doormiddel van kleur gebruik en afwisseling van doorgetrokken of geblokte belijning kunnen we o.a. opritten, opstelplaatsen, vluchtwegen, verzamelplaatsen en wachtstroken aangeven. Een voorbeeld van een duidelijke en belangrijke belijning is het aangeven van een gevaarlijke zone doormiddel van het inkleuren van het vak met schuine rode lijnen. Rood geeft bij veel mensen direct een gevoel van moeten oppassen dus hierdoor is het in één oog opslag duidelijk dat hier gevaar dreigt.

Duurzaamheid bij Geerdink Markeringen B.V.

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen te vermijden. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen. 

Verwijderen belijning

Soms veranderd de situatie binnen een bedrijf of magazijn en is het nodig om de belijning aan te passen. Wij kunnen u hier met verschillende methoden bij helpen. Voor het verwijderen van de huidige belijning maken we gebruik van de volgende methoden:

  • Chemisch verwijderen: doormiddel van de chemische reactie laat de verf los van de ondergrond.
  • Aanstralen: dit proces is stofarm doordat we met een machine over de belijning heen gaan waarbij de belijning met kleine staalkogels op hoge snelheid wordt losgeslagen van de grond. De vrijgekomen verfdeeltjes worden gelijk door de machine afgevoerd.

Na het verwijderen van de oude belijning kunnen wij direct de nieuwe belijning aanbrengen.