Markeringen

Al ruim 30 jaar verstaat Geerdink Markeringen B.V. het vak van markeringen. Wij zijn dé expert in Nederland en hebben al honderden opdrachtgevers voorzien van markeringen. Op snelle, degelijke en adequate wijze zorgen wij voor duurzame belijningen en markeringen in heel Nederland, met als doel een veilige en duidelijke omgeving te creëren. Veiligheid en duidelijkheid staan bij onze markeringen centraal, bijvoorbeeld voor een georganiseerde en voorspelbare verkeers- of werkomgeving.

Onze vakmensen zijn uiterst vakbekwaam waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken volgens de laatste richtlijnen en beschikken over de juiste certificeringen. Als markeringsspecialist brengen wij nieuwe markeringen aan en onderhouden we bestaande markeringen. Door heel Nederland zijn onze markeringen te zien, waarschijnlijk zonder dat u het merkt, omdat de meeste belijningen niet direct opvallen in het straatbeeld.

Bij Geerdink Markeringen B.V. kunt u terecht voor meer dan alleen markeringen! Wij zijn ook dé expert in het belijnen van:

Contactformulier

Markeringen; snel en korte communicatielijnen

Markeringen zorgen voor duidelijkheid en veiligheid. Het aanbrengen van markeringen moet voor onze opdrachtgevers altijd binnen een korte periode. Geerdink Markeringen B.V. schakelt snel en kan binnen die korte periode vakkundig en kwalitatief hoogwaardige markeringen aanbrengen. Dankzij onze professionele markeringen en klantvriendelijke instelling zijn wij inmiddels voor velen een vaste en vertrouwde partner geworden.

Geerdink Markeringen B.V. is een bedrijf dat gaat voor perfectie. Een duidelijke en correcte markering is dan ook van groot belang. Alles moet kloppen, dat is ons uitgangspunt. We zetten ons met volle overgave in voor elke opdracht. Of het nu gaat om het aanbrengen van een wegmarkering of een sport- en spelmarkering, iedere opdracht vraagt om 100% vakkundige afwerking. Onze technische professionals zijn snel en adequaat voor een degelijk resultaat.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Geerdink Markeringen B.V.

Naast dat wij bij Geerdink Markeringen B.V. streven naar de duurzaamheid van onze materialen en van onze aangebrachte markeringen, vervangen wij stapsgewijs ons reguliere wagenpark voor een elektrisch wagenpark. Verder hergebruiken wij materialen waar mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw markeringen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor enkele opdrachtgevers door heel Nederland of lees meer over het team van Geerdink Markeringen. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Markeringen
Geerdink Markeringen logo