Markeringen

Al ruim 30 jaar verstaat Geerdink Markeringen het vak van markeringen. Wij zijn dé expert in Nederland en hebben al meer dan honderden opdrachtgevers voorzien van markeringen. Op snelle, degelijke en adequate wijze zorgen wij voor belijningen en markeringen in heel Nederland.

Onze vakmensen zijn professioneel geschoold waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken volgens de laatste richtlijnen en beschikken over de juiste certificeringen. Wij brengen nieuwe markeringen aan en onderhouden daarnaast bestaande markeringen.

Meer dan alleen markeringen! Wij zijn ook dé expert in het belijnen van:

  • Grote en kleine bedrijfshallen
  • Openbare wegen
  • Parkeerplaatsen en parkeergarages
  • Sport en spel terreinen
  • Unieke en kleurrijke projecten

Contactformulier

Markeringen; snel en korte communicatielijnen

Markeringen zorgen voor duidelijkheid en veiligheid. Het aanbrengen van markeringen moet voor onze opdrachtgevers altijd binnen een korte periode. Geerdink Markeringen schakelt snel en kan binnen die korte periode vakkundig en kwaliteit markeringen aanbrengen. Met onze belijningen en markeringen en onze klantvriendelijke instelling hebben wij naam gemaakt in heel Nederland.

Geerdink Markeringen is een bedrijf dat gaat voor perfectie. Een duidelijke en correcte markering is dan ook van groot belang. Alles moet kloppen, dat is ons uitgangspunt. We zetten ons met volle overgave in voor elke opdracht. Of het nu gaat om het aanbrengen van een wegmarkering of een sport- en spelmarkering, iedere opdracht vraagt om 100% vakkundige afwerking.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw markeringen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of het team van Geerdink Markeringen.