Halbelijning

Halbelijning staat voor alle belijning in grote binnenruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen en parkeergarages. Een goede belijning zorgt voor meer veiligheid en overzicht in de ruimte. Dit kan door het aanbrengen van een simpele witte lijn maar ook door het gebruik van kleur en het invullen van een volledig vak. Geerdink Markeringen B.V. levert hoogwaardige halbelijning volgens de laatste duurzaamheidseisen én veiligheidseisen. Wij bieden een oplossing op maat en kunnen belijning aanbrengen in zowel een volledig nieuwe hal als een bestaande situatie waar aanpassingen nodig zijn.

 

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé specialist in halbelijning van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke halbelijning
  • Doen wij meer dan halbelijning zoals kleurrijke sport en spel omgevingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van de halbelijning

Afhankelijk van de functie van de hal en de mate van belasting van de vloer wordt bepaald welk materiaal het beste past bij alle eisen en wensen. Naast het gebruik van belijning kan het ook nodig zijn om een coating aan te brengen op de volledige vloer, ook hier kunnen wij u bij helpen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn in een fabriekshal vanwege hygiëne regels. Doormiddel van kleur kunnen er binnen een hal verschillende functies van de aangegeven ruimte worden aangegeven.

Toepassingen van halbelijning

Doordat halbelijning staat voor alle belijning in grote binnenruimtes zijn er vele toepassingen mogelijk. In alle gevallen wordt doormiddel van belijning de functie van de ruimte aangegeven. Dit kan gaan om parkeervakken of een rijbaan voor bijvoorbeeld heftrucks. Door niet alleen belijning maar het aanbrengen van een kleur in een volledig vlak kan worden aangegeven waar voertuigen of personen juist wel of niet mogen staan.

Duurzaamheid bij Geerdink Markeringen

Bij Geerdnink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen te vermijden. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen. 

Veiligheid door halbelijning

Een goede halbelijning zorgt niet alleen voor overzicht maar verhoogt ook de veiligheid. Door een duidelijke belijning kunnen alle verkeersstromen veilig door een hal bewegen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om het aangeven van een veilige looproute door een fabriekshal met grote machines. Doordat er een overzichtelijke situatie wordt gecreëerd worden ongelukken voorkomen.