Halbelijning

Halbelijning staat voor alle belijning in grote binnenruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen en parkeergarages. Een goede belijning zorgt voor meer veiligheid en overzicht in de ruimte. Dit kan met behulp van het aanbrengen van een simpele witte lijn, maar ook door het gebruik van kleur en het invullen van een volledig vak.

Geerdink Markeringen B.V. levert hoogwaardige halbelijning volgens de laatste duurzaamheidseisen en veiligheidseisen. Wij bieden een oplossing op maat en kunnen belijning aanbrengen in zowel een volledig nieuwe hal als een bestaande situatie waar aanpassingen nodig zijn.

 

  • Al ruim 30 jaar gespecialiseerd in belijningen
  • Zijn wij dé specialist in halbelijning van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke uitvoering van uw project
  • Kunnen wij meer dan halbelijning alleen, zoals kleurrijke sport en spel omgevingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van de halbelijning

Afhankelijk van de functie van de hal en de mate van belasting van de vloer wordt bepaald welk materiaal het beste past bij alle eisen en wensen. Naast het gebruik van belijning kan het ook nodig zijn om een coating aan te brengen op de volledige vloer. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn in een fabriekshal vanwege hygiëneregels. Door middel van kleur kunnen er binnen een hal verschillende functies van de aangegeven ruimte worden aangegeven.

Toepassingen van halbelijning

Doordat halbelijning staat voor alle belijning in grote binnenruimtes zijn er vele toepassingen mogelijk. In alle gevallen wordt met behulp van belijning de functie van de ruimte aangegeven. Dit kan gaan om parkeervakken of een rijbaan voor bijvoorbeeld heftrucks. Door niet alleen belijning, maar ook met het aanbrengen van een kleur in een volledig vlak, kan worden aangegeven waar voertuigen of personen juist wel of niet mogen staan.

Halbelijning

Duurzaamheid bij Geerdink Markeringen

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons reguliere wagenpark voor elektrische voertuigen. Daarnaast vermijden we onnodig gebruik van materialen. Verder werken we met duurzame producten en waar mogelijk hergebruiken we materialen.

Geerdink Markeringen rijdt groen

Veiligheid door halbelijning

Een goede halbelijning zorgt niet alleen voor overzicht, maar verhoogt tevens de veiligheid. Met behulp van een duidelijke belijning kunnen alle verkeersstromen veilig door een hal bewegen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om het aangeven van een veilige looproute door een fabriekshal met grote machines. Dankzij de juiste halbelijning voorkomt u onoverzichtelijke situaties, waardoor ongelukken worden voorkomen.

Geerdink Markeringen logo