Thermoplast markering en belijning

Bij Geerdink Markeringen B.V. maken wij gebruik van duurzame markeringsproducten, die hoogwaardig en duurzaam zijn. Thermoplast markering en belijning is een belangrijk onderdeel van ons werk, waarbij de focus vaak op duurzaamheid ligt. Het materiaal is dan ook geschikt op plekken die hoog belast worden, zoals op drukke wegen of op plekken waar veel geremd wordt, met als doel om een langdurige belijning of wegmarkering aan te brengen.

Geerdink Markeringen B.V. is het markeringsbedrijf waar korte lijnen de juiste markeren. Snelheid, accuraatheid en degelijkheid staan bij ons centraal. Korte lijnen en snelle communicatie zijn niet overal vanzelfsprekend, maar bij ons wel. 

Thermoplast markeringen en andere belijningen brengen wij vakkundig aan. Al meer dan 30 jaar: 

  • Verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij de belijningsspecialist van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke wijze van belijning, vandaar ook het gebruik van thermoplast
  • Verzorgen wij verschillende belijningen: denk ook aan kleurrijke sport en spel omgevingen

Contactformulier

Thermoplastische wegmarkering

Door thermoplast te verwarmen wordt het vloeibaar. Vervolgens brengen wij het materiaal aan op de ondergrond door het machinaal of handmatig aan te brengen. Brengen wij een thermoplast markering of belijning handmatig aan, dan maken wij gebruik van hoogwaardige mallen. Vervolgens zal het materiaal afkoelen en is het geschikt als duurzame, langdurige wegmarkering. 

Wenst u markeringen of belijningen die weerbestendig en duurzaam zijn, dan is het laten aanbrengen van thermoplast belijning een uitstekende keuze. Verder heeft thermoplast een anti-slip eigenschap, waardoor het gebruik ervan op het wegdek, bijvoorbeeld op fietspaden, niet voor onveilige situaties zorgt.

Andere voordelen van thermoplast zijn de snelle droogtijd, waardoor het aanbrengen van een wegmarkering of belijning niet te lang voor verkeershinder zorgt. Vaak is verkeershinder niet te voorkomen, maar zorgen we ervoor dat elk belijningsproject zo snel mogelijk gerealiseerd wordt.

Onze technische professionals weten er wel raad mee. Verder bevat thermoplast geen schadelijke oplosmiddelen, waardoor organisaties hun keuze vaak op dit type wegbelijning of markering laten vallen. Verder zijn er eindeloze mogelijkheden, omdat thermoplast in verschillende diktes of vormen kan worden aangebracht. 

Geerdink Markeringen rijdt groen
Welkom bij Geerdink Markeringen B.V.

Toepassingen thermoplast

Het veelzijdige materiaal is op verschillende locaties en terreinen toepasbaar, maar waar het door Geerdink Markeringen B.V. veel wordt gebruikt is voor parkeerterreinen, scholen en ziekenhuizen, bedrijventerreinen en recreatieterreinen, zoals speelpleinen. Het materiaal is uitermate geschikt om de belijning voor parkeervakken, mindervalide parkeerplaatsen of rijrichtingen aan te geven. Ook is het mogelijk om zebrapaden met behulp van thermoplast aan te leggen, met als doel om veilige rij- en looproutes voor automobilisten en voetgangers te realiseren.

In de meeste gevallen zullen zowel voetgangers als fietsers en automobilisten door elkaar heen bewegen. Om onveilige situaties en verwarring te voorkomen is het aanbrengen van een duidelijke thermoplast markering en belijning noodzakelijk. Verder is het materiaal uitzonderlijk goed geschikt voor het aanbrengen van los- en laadroutes of het stroomlijnen van verkeer, zoals vrachtverkeer rondom bedrijventerreinen. Voor elk vraagstuk hebben onze ervaren markeringsspecialisten wel een passende oplossing.

Duurzame belijningen en markeringen

Thermoplastische belijningen en markeringen zijn erg duurzaam, ook vanwege de lange tijd waarop het aanwezig blijft. Verder vervangen wij stapsgewijs ons reguliere wagenpark voor een elektrisch wagenpark. Wij vermijden onnodig gebruik van materialen, wat wij bijvoorbeeld doen met behulp van Thermo DOT markering. Waar mogelijk hergebruiken we materialen en werken we met duurzame materialen.

Thermoplast markering en belijning

Meer weten over thermoplast markeringen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, waarna wij graag met u de mogelijkheden voor thermoplast markeringen en belijningen doornemen. Bekijk onze recent opgeleverde projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn). Of bekijk onze teampagina voor meer informatie over Geerdink Markeringen B.V.. 

Geerdink Markeringen B.V.
Geerdink Markeringen logo