Belijning markering

Voor belijning en markering kunt u zich wenden tot Geerdink Markeringen. Al ruim 30 jaar is Geerdink Markeringen dé specialist in belijningen en markeringen door heel Nederland. Door de hoge kwaliteit van onze markering en belijning, ons oog voor detail en korte communicatielijnen zorgen wij voor 100% vakwerk. Snelheid, adequaatheid en degelijkheid staan bij ons centraal. 

Geerdink Markeringen is dé specialist in markering en belijning van:

Belijning en markering moet goed zichtbaar zijn. Om de veiligheid op de openbare wegen te kunnen waarborgen, werken wij accuraat en snel. Ook op bedrijfs- en buitenterreinen, in parkeergarages en op parkeerplaatsen zorgen wij voor veiligheid. Geerdink Markeringen staat garant voor optimale kwaliteit en service. We zorgen ervoor dat u daadwerkelijk krijgt wat u voor ogen heeft. Voor belijningen en markeringen hebben wij uitstekende materialen in huis.

Contactformulier

Belijning en markering vraagt om expertise

Onze technische en vakbekwame medewerkers hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn op het gebied van belijning en markering. Ons motto is dan ook: het moet goed! Onze nauwgezette en gedetailleerde werkwijze is een van de redenen waarom vele opdrachtgevers ons aanbevelen. De details maken het verschil, zo weten wij als geen ander. Betreffende onze producten en onze dienstverlening bieden wij onze opdrachtgevers altijd 100% kwaliteit.

Het aanbrengen van belijningen en markeringen vereist een uitgekiende en professionele aanpak. Geerdink Markeringen heeft deze benodigde expertise in huis. Onze medewerkers verstrekken de juiste adviezen en komen u altijd tegemoet.

Toepassingen belijningen en markeringen

Bij Geerdink Markeringen B.V. verstaan wij ons vak goed. In heel Nederland hebben wij diverse openbare wegen, bedrijventerreinen, schoolpleinen en parkeergarages van duurzame lijnen en markeringen voorzien. Veiligheid, duidelijkheid en duurzaamheid staan bij onze projecten hoog in het vaandel. Door de juiste belijning en markering in een magazijn aan te brengen, weten medewerkers waar ze zich juist wel of juist niet mogen begeven.

Als het om een parkeergarage gaat, dan is het handig dat er naast de parkeervakken ook een rijroute of een nummering wordt aangebracht. Verder vertrouwt u op de expertise van ons vakmensen bij het aanbrengen van parkeervakken voor mindervaliden of om aan te geven dat het een parkeervak met een laadpunt betreft.

Ook kan een looproute rondom een zorgboerderij voor dementerenden voor duidelijkheid zorgen. Hier dragen wij als markeringsbedrijf graag ons steentje bij.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor belijning of markering

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of het team van Geerdink Markeringen B.V.. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Belijning markering
Geerdink Markeringen logo