Onze producten

Geerdink Markeringen B.V. maakt gebruik van hoogwaardige markeringsproducten. Deze variëren in kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Samen met u bepalen we welk product het beste past bij uw wensen en eisen, de ondergrond en de intensiviteit van het terreingebruik.

Producten onder de foto's

Verf

Wegenverf op basis van acrylaathars (eencomponentverf) wordt veel gebruikt als markeringsmateriaal. De eisen die wij aan deze verf stellen, hebben bijvoorbeeld te maken met reflectie, hechting en weersbestendigheid. De verf is toepasbaar als markeringsmateriaal op openbare wegen maar ook voor parkeervakbelijning en in bedrijfshallen.

Koudplast

Koudplast is een vloeibare tweecomponentenmassa die koud wordt aangebracht met behulp van mallen. Het materiaal hardt uit door vermenging met een tweede (oplosmiddelenvrij) product. Koudplast is vooral geschikt voor markeringen die zwaar worden belast.

Thermoplast

Thermoplast is een materiaal dat vloeibaar wordt door verwarming. Wij brengen het materiaal machinaal of handmatig aan met behulp van mallen. Thermoplast hardt uit door afkoeling en kenmerkt zich door een hoge functionele waarde en duurzaamheid.

Voorgevormd materiaal

Alle markeringen, zoals lijnen, pijlen, logo’s of symbolen die speciaal voor u zijn ontworpen, zijn geprefabriceerd verkrijgbaar. Dat betekent een perfecte thermoplastische markering zonder het gebruik van mallen. Wij brengen dit voorgevormde materiaal met een gasbrander op de ondergrond aan.

Vraag vrijblijvend een voorstel aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Geerdink Markeringen logo