Belijningen

Bij Geerdink Markeringen B.V. zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning op de openbare weg, parkeerplaatsen, ondergrondse garages, magazijnen en schoolpleinen. Voor elke soort belijning hebben wij een oplossing. Op basis van het gewenste resultaat combineren wij diverse producten met verschillende aanbreng methodes. Goede belijningen zorgen voor veilige verkeers- en werksituaties. We denken graag mee in uw belijningsproject.

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé belijningsspecialist van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van belijning
  • Doen wij meer belijnen dan u denkt: ook voor kleurrijke sport en spel omgevingen

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van belijningen

Wij bieden een aantal methoden waarop de gewenste belijning kan worden aangebracht. Het type ondergrond en de verwachte belasting bepalen mede de keuze voor een specifieke methode. Daarnaast telt natuurlijk ook uw voorkeur, wij bieden de volgende methodes: belijning met een thermoplast, een koudplast, wegenverf, een coating of tape. Wij maken aan de hand van de situatie een advies over welke methode het beste past bij uw vraag. Alle belijningen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht, een combinatie van verschillende kleuren is ook mogelijk.

Toepassingen van belijningen

De meest bekende vorm van belijningen in de praktijk is de markering op de openbare weg maar ook in parkeergarages en magazijnen. Ze zijn van groot belang voor het waarborgen van de veiligheid. In een magazijn kunnen we bijvoorbeeld doormiddel van belijning specifieke zones aangeven waar vanwege veiligheid geen mensen mogen lopen of staan. Of juist een zone aangeven waar je wel mag staan op een schoolplein. Doormiddel van kleurrijke belijning dagen we kinderen uit tot nieuwe spellen.

Duurzame belijningen

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de Thermo DOT markering. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen. 

Meer weten over belijningen?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of het team van Geerdink Markeringen.