Belijningen

Bij Geerdink Markeringen B.V. zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning op de openbare weg, parkeerplaatsen, ondergrondse garages, magazijnen en schoolpleinen. Voor elke soort belijning hebben wij een vakkundige oplossing. Op basis van het gewenste resultaat combineren wij diverse producten met verschillende aanbrengmethodes. Goede belijningen zorgen voor veilige verkeers- en werksituaties. We denken graag mee in uw belijningsproject, zodat de belijning aan al uw eisen voldoet.

  • Al ruim 30 jaar verstaan wij onze klanten
  • Zijn wij dé belijningsspecialist van Nederland
  • Streven wij naar een zo duurzaam mogelijke manier van belijning
  • Doen wij meer belijningen dan u denkt: ook voor kleurrijke sport en spel omgevingen of het aanbrengen van parkeerzones voor een elektrisch wagenpark

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contactformulier

Binnen 24 uur nemen we contact met u op

Aanbrengen van belijning

Wij bieden een aantal methoden waarop de gewenste belijning kan worden aangebracht. Het type ondergrond en de verwachte belasting bepalen mede de keuze voor een specifieke methode. Daarnaast telt natuurlijk ook uw voorkeur, wij bieden de volgende methodes: belijning met een thermoplast, een koudplast, wegenverf, een coating of tape. Wij maken aan de hand van de situatie een advies, zodat u weet welke methode het beste bij uw vraag past. Alle belijningen kunnen in iedere gewenste kleur worden aangebracht, een combinatie van verschillende kleuren is ook mogelijk. Bij het aanbrengen van parkeervakken en belijningen maken wij zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte.

Toepassingen van belijningen

De meest bekende vorm van belijningen in de praktijk is de markering op de openbare weg maar ook in parkeergarages en magazijnen. Ze zijn van groot belang voor het waarborgen van de veiligheid. In een magazijn kunnen we bijvoorbeeld door middel van belijning specifieke zones aangeven waar vanwege veiligheid geen mensen mogen lopen of staan. Of we geven juist een zone aan zodat men weet waar je wel mag staan, bijvoorbeeld voor ouders op een schoolplein. Door middel van kleurrijke belijning dagen we kinderen uit om meer buiten te spelen.

Bij Geerdink Markeringen B.V. zijn wij niet enkel gespecialiseerd in het belijnen van wegen en parkeergelegenheden, maar richten wij ons ook op bijzondere projecten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van looppaden rondom een historische zorgboerderij, zodat de looprichtingen duidelijker zijn voor ouderen met dementie. Daarnaast wordt onze expertise ingezet om parkeervakken te voorzien van de juiste belijning, waarbij wij dikwijls ook zebrapaden met wegenverf in de omgeving aanbrengen.

Het aanbrengen van een belijning heeft als doel dat een schoolplein, warehouse of parkeergarage toegankelijk is voor gebruikers, werknemers en bezoekers. Door de juiste lijnen, maar ook door eventuele nummers of zones aan te brengen, weet men de (openbare) ruimte veilig te betreden. Ook geeft het duidelijkheid, bijvoorbeeld wanneer het gaat om een route voor heftrucks.

Belijningen

Duurzame belijningen

Bij Geerdink Markeringen B.V streven we naar duurzaamheid. Stapsgewijs vernieuwen we ons wagenpark voor elektrische voertuigen en vermijden onnodig gebruik van materialen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de Thermo DOT markering. Daarnaast werken we met duurzame producten en waar het kan hergebruiken we materialen. Duurzaamheid is niet alleen van belang voor het milieu, maar ook voor de levensduur van de aangebrachte belijningen.

De levensduur van de belijning hangt af van het materiaal dat gebruikt wordt, maar valt of staat ook met een grondige voorbehandeling van de ondergrond. Bij Geerdink Markeringen B.V. kunt u ervan uitgaan dat de gewenste belijningen door een echte vakman worden aangebracht.

Geerdink Markeringen rijdt groen

Meer weten over belijningen?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of lees hier meer over het team van Geerdink Markeringen.

Kunnen belijningen zelf worden aangebracht?

Dit kan wel, maar de kans is erg groot dat het belijningsproject niet aan uw eisen voldoet. Bij het aanbrengen van een goede belijning is het belangrijk dat de juiste materialen gebruikt worden, maar dat het ook goed wordt aangebracht. Moeten de markeringen in een openbare ruimte worden aangebracht, dan kan het zijn dat de belijning aan strenge eisen moet voldoen, bijvoorbeeld vanuit een organisatie of gemeente.

Hoe lang blijft belijning zichtbaar?

De duurzaamheid van belijningen hangt af van factoren zoals verkeers- of gebruiksintensiteit, weersomstandigheden en kwaliteit van de gebruikte materialen. Over het algemeen blijven ze meerdere jaren zichtbaar voordat er onderhoud nodig is.

Kan Geerdink Markeringen B.V. ook maatwerkbelijning leveren?

Geerdink Markeringen B.V. maakt ook maatwerkbelijningen volgens heel specifieke wensen en eisen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk onze projecten. Ook delen wij regelmatig nieuwe updates op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Geerdink Markeringen logo