Even

Voorstellen

Altijd de juiste markering. Daar zorgen wij voor. Dat doen wij snel, adequaat en degelijk. Kwaliteit, duurzaamheid en precisie is voor ons vanzelfsprekend. Wat ons onderscheidt zijn korte lijnen, een zeer snelle dienstverlening en deskundig advies dat past bij uw wensen en eisen. Niets meer en niets minder.

Geerdink Markeringen B.V. heeft passie voor het vak. Dat merkt u aan onze service en aan onze prestaties. Om u te verzekeren van duidelijke communicatie, passend advies en een eindresultaat zoals u voor ogen had, staan wij altijd voor u klaar.

Historie

Geerdink Markeringen B.V., gevestigd te Hengelo (O) en Leusden, is een ervaren en professioneel bedrijf in markering en belijning. Met een team van gespecialiseerde markeerders zijn zij actief in de wegenbouw en bedrijvensector. Het bedrijf is opgericht door Erik Geerdink. Door ervaring op het gebied van markeringen en belijning is Geerdink Markeringen uniek. Een bedrijf met dienstverlening volgens de visie van Erik: snel, adequaat en degelijk, met korte lijnen en persoonlijk advies. In korte tijd zagen bestaande en nieuwe klanten de waarde van Geerdink Markeringen.

Contactpersonen

Onze contactpersonen bij Geerdink Markeringen B.V.

Snel schakelen en korte communicatielijnen zorgen voor een optimale werksfeer en het gewenste resultaat voor de opdrachtgever.

Geerdink Markeringen B.V.

Erik

Geerdink Markeringen B.V.

Olivier

Wie zijn wij

Addy

Wie zijn wij

Ria

Geerdink Markeringen logo