Behoefte aan parkeervakken en oplaadpunten

Door de stijgende vraag naar elektrische auto’s is er ook een stijgende vraag naar parkeervakken en elektrische oplaadpunten voor elektrische of hybride auto’s. In veel parkeergarages en openbare plekken worden parkeervakken aangelegd om duidelijk te maken dat het puur voor elektrische of hybride auto’s gemaakt is. Op veel plaatsen worden ook kleinere parkeervakken aangelegd speciaal voor elektrische fietsen. Die vind je veel in bewaakte fietsenstallingen, meestal in een grote stad.

Groen

De kleur groen spreekt nagenoeg voor zich. Elektrische auto’s zijn ‘gezonder’ voor het milieu. Ze hebben geen uitstoot die slecht is het voor de omgeving in tegenstelling tot benzine- en dieselauto’s. De kleur groen wordt niet alleen geassocieerd met milieu maar ook met “goed” doen. Rijden door een groen stoplicht voelt goed, en oranje en rood niet. Dat is een reden waarom er een vraag is naar groene parkeervakken omdat die geassocieerd worden met elektrisch.

Ziet u die beweging ook?

Ziet u in uw eigen omgeving ook een stijgende vraag naar groene auto’s en zijn daarvoor groene parkeervakken met oplaadpunten noodzakelijk? Wij helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een voorstel aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Geerdink Markeringen logo