Belijningen

Belijningen aanbrengen is één van de specialiteiten van Geerdink Markeringen. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Professionele belijning vraagt om kennis, ervaring en expertise. Wij hebben de vakmensen, het technisch vermogen en de producten om alle opdrachten naar volle tevredenheid uit te voeren.

Geerdink Markeringen is dé specialist in belijning van:

  • Grote en kleine bedrijfshallen
  • Openbare wegen
  • Parkeerplaatsen en parkeergarages
  • Sport en spel terreinen
  • Unieke en kleurrijke projecten

Gedegen en betrouwbaar door ons motto: afspraak is afspraak. Door korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en volbrengen opdracht wij onze klanten door heel Nederland.

Contactformulier

Belijningen aanbrengen in korte tijd

Al ruim 30 jaar leveren wij diensten die mensen verder helpen. Door het aanbrengen van belijningen garanderen wij veiligheid voor weggebruikers en uw personeel. In korte tijd hebben wij een naam gemaakt. Een belijning of markering van Geerdink Markeringen is duidelijk zichtbaar en herkenbaar. Onze medewerkers zijn professioneel geschoold en helpen u bij het maken van een plan.  

Onze medewerkers gaan voor u aan de slag op iedere plek in Nederland. Natuurlijk wilt u dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Geerdink Markeringen heeft de benodigde kennis en expertise in huis. Oog voor detail en vrijblijvend advies over belijningen en markeringen.

Neem vrijblijvend contact met ons voor belijning

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk onze laatste projecten voor onze opdrachtgevers door heel Nederland of het team van Geerdink Markeringen.